Začetna stran | Registracija | Prijava
 
 
 
Security. No excuse
Datum objave 12.09.2016
Cisco Q3 promocije
 
 

Finančna vrednost kibernetskega kriminala se je na račun manjših in večjih podjetij povečala za približno štirikrat med letom 2013 in 2015 in še vedno strmo narašča.

60 % of podatkov je ukradenih v nekaj urah
85 % of vdorov ni odkritih v tednih
54 % vdorov ostaja neodkritih po več mesecev
V zadnjih 2 letih pa smo žal priča tudi porastu “ransomware-a”, ki nam zakleni naše datoteke,
računalnike, serverje ipd, nato pa za odklep zahteva določeno odkupnino.

64 % podjetij se zaveda, da je informacijska varnost vitalnega pomena za digitalno rast.

Izziv za podjetja?

Ohranjati zaščito svojih informacijskih sistemov v digitani transformaciji z vedno bolj mobilnimi uslužbenci, ki dostopajo do podatkov preko različnih naprav v fizičnih ali virtualiziranih okoljih in uporabljajo dnevno nove aplikacije in oblačne storitve.

Z tem namenom, so bile razvite nove požarne pregrade iz družine ASA 5500-X z integriranimi FIREPOWER storitvami, ki nudijo najmodernejšo, konstantno posodobljeno zaščito proti naprednim grožnjam (zero day, ransomware, malware, phishing,...). Analitika, nadzor, upravljanje in poročanje so urejene na enem mestu z močno vidljivostjo na dogajanje znotraj vašega omrežja, naprav, uporabnikov, aplikacij, povezav, ki jih uporabljate.

Za stalno posodobitev zaščite pred novimi tipi napadov, je varnostna inteligenca na napravi stalno posodobljena iz strani Talos ekipe, ki je ena največjih raziskovalnih ekip informacijske varnosti na svetu in trenutno odkrijejo po svetu 1,1 Milijon novih groženj / DAN.

Polno moč integriranih FIREPOWER storitev za zaščito PRED, MED in PO napadu z poenotenim nadzorom omogočajo napredene funkcije:

  • Granularen pogled (AVC) podpira zaznavo in kontrolo glede na stopnjo tveganja preko 4.000 aplikacij (in mikroaplikacij znotraj teh).
  • Nepremagljiva tehnologija za varno povezavo preko navideznih privatnih omrežij (tako site-to-site, kot tudi remote-access VPN)
  • Sistem za preprečevanje vdorov naslednje generacije (NGIPS) omogoča, popoln nadzor, vpogled in kontrolo nad uporabniki, napravami, aplikacijami in vsebino, hkrati pa se lahko tudi avtomatizirano prilagaja, glede na trenutno aktivne grožnje.
  • Napredna zaščita za zlonamreno kodo (AMP): trenutno najboljša rešitev za zaznavanje, razumevanje in preprečevanje zlonamrene kode
  • URL filtriranje, ki lahko med drugim tudi na osnovi ugleda blokira povezave z visoko stopnjo nevarnosti spletnih strežnikov.

Več o rešitvah ASA 5500-X glede na specifiko, velikost in zahteve vašega omrežja, si lahko ogledate tukaj.

Če želite testirati polno moč vidljivosti Firepower storitev lahko tu naročite na pregled in prejmete tedensko poročilo o trenutnih grožnjah, ki pretijo vašemu poslovnemu omrežju.

https://varnostna1mestu.si/brezplacno-tedensko-porocilo

 
 

Vabimo vas k ogledu še dodatnih zanimivih in uporabnih vsebin:

Nagrada za odličnost po izboru SC magazine: zmagovalec na področju rešitev za najboljšo varnost v podjetjih:
     
  Beat the Bad Guys - Cisco for Cisco ASA with FirePOWER Services
 
NSS poročilo sistemov za zaznavanje vdorov in kršitev – Cisco Advanced Malware Protection:
  Cisco Advanced Malware Protection Leads Again in NSS Test
     

Trenutno vam je na voljo Cisco Fast Track Accelerator promocija, ki vključuje tudi izbrane Cisco ASA varnostne naprave in licence.

 
Kot pomoč pri prodaji pa lahko uporabite Competitive Information -

Competitive Information

       
01 6002 580 ciscoteam@rrc-bt.com
     
 

 
 

 

 
Posete 6187
 
 
 
Storitve in podpora
Storitve in podpora